نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد

نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد
نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد : اگر دوست دارید از اپیلیدی، تیغ، مومک، موبر و یا سالن های اپیلاسیون خلاص شوید و یا اگر موها و جوش های زیر پوستی آزارتان می دهد و تصمیم به انجام لیزر بر روی موهای زائد خود گرفته اید، حتما قبل از گرفتن نوبت، این مقاله را مطالعه بفرمائید تا نکاتی مهم در مورد لیزر موهای زائد را با شما در میان بگذاریم.
میزان تاثیر گذاری لیزر در کاهش موهای زائد به چه صورت است؟ ی به طور دائمی این موها رفع خواهند شد؟
سه روش برای درمان موهای زائد وجود دارد:
- لیزر
- الکترولیز
- دارو
لیزر موهای زائد را نازک و کم می کند اما باعث از بین رفتن دائمی آن ها نمی شود. معمولا 4 تا 6 جلسه به فاصله یک تا دو ماه برای بدن و ماهی یکبار برای صورت، جلسات لیزر درمانی انجام می شوند. در صورتیکه فرد در پایه مشکل هرمونی نداشته باشد، با گذشت 4 تا 7 جلسه از انجام لیزر تعداد موها خیلی کمتر می شود. در غیر این صورتاحتامل بازگشت موها بسیار بالا می باشد و لیزر عملا فایده ای نخواهد داشت. پس اول فرد باید آزمایش هایی انجام دهد و مطمئن شود مشکل هرمونی وجود ندارد، سپس برای انجام لیزر اقدام کند. لازم به ذکر است لیزر موهای زائد را صفر نمیکند.
ماندگاری اثر لیزر تا چه زمانی می باشد؟
یکی دیگر از نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد ، دانستن این موضوع است که معمولا پس از 4 تا 6 جلسه لیزر درمانی به طور متوسط، 60 تا 80 درصد موها کم می شوند و سپس با توجه به شرایط هر فرد، هر سه تا شش ماه یک جلسه و بعد از آن هر سال یک یا دو جلسه باید درمان انجام یا به اصطلاح شارژ شود تا موها بازگشت نداشته باشند.
آیا لیزر موهای زائد عوارض و ضررهایی خواهد داشت؟
این مساله به نوع لیزر بستگی دارد. لیزرهای ایلایت، الکس، دایود و آی پی ال می توانند منجر به سوختگی، زخم یا تاول شوند. یا اگر فرد آفتاب گرفته باشد، احتمال دارد گوستش بسوزد و جای آن لکه های سفید بوجود بیاید. اگه پس از لیزر مراقبت های لازم انجام نشود و یا در صورت ایجاد زخم، دستکاری شده و تاول شود، ممکن است جای آن به صورت اسکار (scar) باقی بماند.
علاوه بر این اگر فردی که لیزر را انجام می دهد تبحر لازم نداشته باشد و
شرایط دستگاه را بر اساس رنگ پوست بیمار تنظیم نکند ممکن است پس از لیزر،
زخم، تاول و یا لک هایی ایجاد شوند.
لازم به ذکر است دستگاه اس.اچ.آر فاقد درد، سوختگی و یا عوارض دیگر می باشد و حتی برای پوست های بسیار تیره نیز کاربرد دارد.
آیا فقط پزشک می تواند لیزر را انجام دهد؟
بهتر برای انجام لیزر به یک پزشک مراجعه کنید. زیرا دستگاه ها و پوست های مختلف را بهتر می شناسد و کار را به صورت صحیح انجام می دهد. تکنسین نیز حتما باید تحت نظارت کامل یک پزشک این کار را انجام دهد. اگر لیزر توسط فرد نا مناسب انجام شود، ممکن است در چند جلسه اول موها کم شوند اما پس از آن احتمال بازگشت موها، حتی بیشتر و ضخیم تر از قبل وجود دارد.
فرق بین دستگاه های مختلف لیزر چیست و چگونه دستگاه مناسب را تشخیص دهیم؟
دو نوع سیستم برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد: سیستم های لیزری و غیر لیزری. دستگاه های غیر لیزری، نوعی سیستم نوری می باشند که ipl نامیده می شوند. به دلیل اینکه دستگاه های لیزری گران قیمت بودند، سیستم های غیر لیزری ipl طراحی شدند که کم هزینه تر بوده و دسترسی به آن آسان تر می باشد. ولی مدت زمان بازگشت موها در این نوع، نسبت به لیزر الکس به طور متوسط 2 تا 6 ماه و نسبت به لیزر دایود تقریبا 2 ماه، بسته به شرایط فرد، سریع تر می باشد.
با ظهور دستگاه های اس.اچ.آر به عرصه درمان که طول موجی بسیار نزدیک به لیزرها دارند، درمان با دوام و بسیار موثرتر شده است.
سیستم های لیزری انواع مختلفی از جمله دایود و الکساندرایت دارند که هر کدام مکانیسم ها و طول موج های متفاوتی داشته و برا نوع خاصی از پوست مانند روشن، سفید، سبزه یا تیره و … کاربرد دارند. یعنی لیزری که برای پوست تیره استفاده می شود برای پوست روشن ممکن است نا مناسب باشد. انتاخب نوع لیزر توسط پزشک انجام میگیرد و اون باید با تمامی انواع این لیزرها آشنایی داشته باشد.
سوختگی در برخی افراد به چه علت رخ می دهد؟
دلیل آن می تواند عدم تبحر و مهارت فرد انجام دهنده و یا انتخاب نادرست دستگاه لیزر باشد.
آیا لیزر باعث تیرگی پوست می شود؟
اگر لیزر سوختگی در پوست ایجاد کند می تواند باعث تیره شدن آن نیز شود. ولی در حالت عادی پوست تیره نمی شود و حتی در موارد زیادی باعث روشن تر شدن رنگ پوست نیز می شود. توجه شود که بعد از لیزر حتما باید از کرم های ضد آفتابد استفاده کنید و از برنزه کردن پرهیز نمائید.
آیا لیزر موهای زائد روی غدد لنفاوی و باروری تاثیر می گذارد؟
خیر. لیزری که بر روی ناحیه زیر بغل و یا قسمت بیکینی انجام می شود هیچ ارتباطی با اجزای داخلی بدن مانند بافت سینه یا تخمدان ها ندارد و آثاری بر روی این نواحی نمی گذارد. این مساله در دنیا بسیار مورد بررسی و تحقیق گرفته و مشخص شده میزان نفوذ لیزر در پوست خیلی کم و در حد چند میلی متر می باشد. در نتیجه اصلا به بافت های زیرتر نمی رسد که بخواهد مشکلی بوجود بیاورد. انرژی لیزر نیز به صورت گرما آزاد می شود و این گرما در عمق بافت نفوذ نکرده بلکه تنها تا قسمت های سطحی پوست می رسد.
انجام لیزر در زمان بارداری خطرناک است؟
بهتر است در زمان بارداری از لیزر استفاده نشود اما انجام آن در دوره شیردهی مشکلی ندارد.
آیا ممکن است بیماری های واگیر دار پوستی از طریق دستگاه لیزر به بیماران دیگر منتقل شود؟
بله. در این زمینه مورد هایی مشاهده شده است. اگر دستگاه لیزر به ویروس زیگیل یا ویروس های دیگر آلوده باشد، ممکن است این ویروس به افراد دیگر منتقل شود. بنابراین بیمار رد صورت ابتلا به این بیماری ها حتما باید پزشک خود را مطلع کند و استفاده از لیزر تا زمان درمان بیماری و رفع کامل ویروس به تاخیر بیاندازد.
کلینیک لیزر و زیبایی رها
کلینیک لیزر رها با استفاده از کادر مجرب پزشکی و با استفاده از بهترین دستگاه های روز دنیا اقدام به ارائه خدمات زیبایی به شما عزیزان نموده است.برخی از خدمات ما عبارتند از:
لیزر موهای زائد ، پاکسازی پوست ، جوانسازی پوست
برای مشاوره و تعیین وقت می توانید با ما تماس بگیرید.
تلفن تماس :02126701969
ساعت کار مرکز: هر روز ساعت 10 تا 19 ( غیر از تعطیلات رسمی )
.
لیزر دردناک است؟
میزان حس درد در افراد مختلف، متفاوت است. درد لیزر های دایود، الکس، ایلایت و آی پی ال متوسط تا شدید است و می توان از پمادهای بی حس کننده استفاده کرد تا درد کمتری حس شود.
چه مدت قبل از انجام لیزر نباید آفتاب گرفت؟
تا سه ماه قبل از انجام لیزر فرد باید از آفتاب گرفتن یا سولاریم پرهیز کند.
لیزر برای چه کسانی مناسب نمی باشد؟
خانم های باردار، افرادی که دارای بیماری های عصبی می باشند و ممکن است جای لیزرشان را دستکاری کنند و بکنند، کسانی که به دلیل شغلشان ساعات زیادی از روز را رد آفتاب می باشند و کسانی که در محل مربوطه، زخم و یا عفونت فعال دارند تا زمان بهبود کامل عفونت و زخم، باید صبر کنند و از انجام لیزر خودداری کنند.
لینک های مرتبط : لیزر موهای زائد بدن ، لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی ، لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی ، لیزر موهای زائد صورت ، لیزر موهای زائد زیر بغل